Avtoklyuchar-Varna

Изработка на автоключове гр. Варна

Често нашите клиенти имат нужда от направата на нов ключ за техния автомобил. Ние разполагаме с необходимите инструменти за нарязване и програмиране на всички марки автомобилни ключове. При нужда от нов ключ за Вашата кола обадете се на Brothers Service още сега:

Какво включва услугата изработка на автоключ

Има няколко вида изработка на автоключове: 

  • Нарязване на ключа за колата – прави се в случаите, когато ключът е механичен. Дори при по-новите модели, които са електронни, те все още съдържат малък механичен ключ скрит в самата кутийка. Те служат за отключване, когато електронната част е неизправна.
  • Дублиране на електронен автомобилен ключ – често, нашите клиенти желаят да изработим резервен ключ за автомобила им. За тази услуга са нужни умения и модерно оборудване. Ние от Brothers Service разполагаме със специализиран хардуер и софтуер за цялостно програмиране и обучение на автоключове. Първо, ще извлечем секюрити кода от автомобила, а след което ще програмираме новия ключ.
Naryazvane na avtoklyuch
Dublirane na klyuch Varna

Описание на стъпките по дублиране на автоключ

^

Нарязване

Механичната част на ключа, наречена перо, се нарязва със специализирана машина, която оформя оригиналните канали върху метала.

^

Програмиране на ключа

След като извлечем информацията от автомобила, тя се записва на новия ключ. За целата е нужен специален софтуер, с който ние разполагаме.
^

Извличане на секюрити код

Този код е фабрично зададен от производителя в електрониката на автомобила и без него колата няма да запали.
^

Обучение на ключа

За да може да функционира правилно, автоключът трябва да бъде обучен, отново чрез софтуер. Колкото по-нов е автомобилът, толкова по-трудно се обучава ключът.

Защо да изберете нас за изработка на автоключове

При дублирането и изработката на нов автомобилен ключ е важно кой ще извърши процедурата. Ние от Brothers Service сме професионалисти в сферата на автоключарството. Разполагаме с всички необходими инструменти и софтуери за създаването на дубликат на ключ за кола и пълното им програмиране.

Достъпни цени

Доволни клиенти

Коректност

Млад екип

 • Специализиран хардуер
 • Модерен софтуер за програмиране
 • Машини за нарязване на ключ
 • Работа с всички марки и модели
 • Всякакви видове кутийки за ключове
  Obuchenie klyuch mercedes

  Потърсете ни още сега

  При нужда от опитни специалисти, които да направят дубликат на Вашия автомобилен ключ, можете да се обърнете към Brothers Service! Ние ще създадем изцяло нов ключ – от извличането на секюрити кода до пълното му обучение. За механични ключове, използваме специализирана машина за нарязване на каналите по метала. Това гарантира, че той ще работи перфектно във всеки един момент. Не се колебайте да ни потърсите още днес!

  Remont dyuzi Varna

  Още от нашите автоуслуги

  Аварийно отключване

  Автодиагностика

  Ел. системи

  Ремонт на трансмисии

  Ремонт на ходова част

  Ремонт на двигатели